Sistemul DANFOSS de topire a ghetii si a zapezii se compune din cabluri incalzitoare deviflexTM si deviiceguardTM sau din covorase incalzitoare, termostate deviregTM si accesorii de instalare. Sistemele DANFOSS de topire a ghetii si a zapezii sunt folosite pentru acoperisuri si aplicatii pentru sol.
     Sistemul DANFOSS este produs pentru siguranta dumneavoastra.
     Sistemul DANFOSS pentru topirea ghetii si a zapezii a fost proiectat si conceput pentru siguranta oamenilor, vehiculelor si cladirilor , siguranta mersului pe jos si a condusului pe timpul iernii si reducerea deteriorarilor cladirilor provocate de anotimpul rece.
     Sistemul DANFOSS este flexibil.
     Sisemul DANFOSS de topire a ghetii si a zapezii se preteaza la aproape orice tip de suprafata precum asfaltul, betonul sau pavajele din beton. Pe langa toate acestea sistemul DANFOSS degivreaza orice tip de acoperisuri, jgheaburi, burlane sau dolii.
     Sistemul DANFOSS este complet automatizat.
     Sistemul DANFOSS de topire a ghetii si a zapezii functioneaza complet automatizat. Acesta detecteaza automat necesitatea de topire a ghetii si a zapezii in functie de conditiile climatice, el oprind sau pornind caldura dupa cum este necesar.
     Sistemul DANFOSS reprezinta o alternativa economica. Termostatele deviregTM cu senzori performanti de temperatura si umiditate, asigura obtinerea rezultatelor optime cu cel mai mic consum posibil de energie. In comparatie cu avantajele pe care le ofera ( ex: folosind sistemul DANFOSS, indepartarea zapezii cu lopata sau imprastierea sarii devin inutile ), costurile de instalatie si intretinere a sistemului DANFOSS sunt scazute. In plus, dispar costurile reparatiilor pentru deteriorarile provocate de gheata, zapada sau sare.
     Sistemul DANFOSS va asigura confortul necesar. Zonele in care este instalat sistemul DANFOSS de topire a ghetii si a zapezii sunt in permanenta uscate si astfel sunt evitate imprastiatul sarii, indepartarea zapezii cu lopata sau pagubele provocate de inghet.